עסק, ככל שיהיה מקצועי, איכותי, ואפקטיבי, אם אין לו ידע באמנות המכירה, הוא יתקשה להתרומם. זהו ההבדל בין "כמעט" הצלחה לבין הצלחה.
איך להציג את עצמך נכון ולהתחיל לסגור עם מטופלים ולקוחות?
ניסיון של 17 שנה במכירות ובשיווק עם זיקה הדוקה לעולם הטיפולים והרוחניות, יכולת הקשבה וזיהוי הנקודות עליהם ניתן וכדאי לעבוד.
אני מעניקה שירותי ייעוץ שיווקי ליזמים וחברות המעוניינים להגדיל מכירות, להיכנס לתחומים חדשים ולייצר אסטרטגיה עסקית ושיווקית מצליחה.
כמי שבאה מהשטח וניהלה במשך שני עשורים שיווק ועסקים, אני מעניקה שירותי ייעוץ וליווי עם אוריינטציה מעשית. אני עובדת עם מגוון רחב של עסקים מתחומים רבים ויכולה להעשיר את נקודת המבט של החברות על השוק והלקוחות.
שלום, שמי דוד יוגב ואני מאמן אישי לבעלי עסקים.
חבר בארגון המאמנים בישראל
אני מביא אתי לאימון- ניסיון של 30 שנה בעסקים וניהול.
מתמחה באימון אישי לפרטיים ולבעלי עסקים
עובד ומתוגמל על פי תוצאות.
לוויתי ואני מלווה עשרות רבות של בעלי עסקים –להצלחה.
תהליך האימון הוא קצר יחסית, 12-20 מפגשים, אחת לשבוע בדרך כלל, ובמהלכו מקבל המתאמן כלים שמשמשים אותו לכל החיים.
התהליך שנבנה מלווה את המתאמן בתחילת דרכו-למשך שנה .
אני מושיט לכם יד לבוא ולהתאמן איתי ו/או להפנות אלי מכרים, בני משפחה, חברים או כאלה שאתם באמת רוצים בהצלחתם
הפניות טובות עבורי:
מי שרוצה לפתוח עסק עצמאי(בשלב הרעיון)
מי שרוצה עסק עצמאי ולא יודע איך...
מי שפתח עסק עצמאי ולא יודע איך להמשיך...,
מי שיש לו עסק ונתקע....מסיבה כלשהיא...
תפוח - אימון רוחני עסקי, תוכנית אימון רב גונית שנוצרה בהשראה ומבוססת על תכנים של חכמת הקבלה.
מטרת התוכנית - לאפשר לכם לגלות את הפוטנציאל האישי שלכם ולפתח מיזם עסקי על בסיס החזון האישי.
התוכנית מספקת מגוון רחב של כלים שיתאימו גם לקידום פרויקט עסקי קיים.
האני מאמין של תפוח - שבזכות הזיהוי והביטוי המעשי של הנקודה הייחודית שכל אחד מאיתנו מביא לעולם הזה, נוכל ונצליח ליצור עולם טוב יותר.
בית ספר מגנט נועד לאפשר למטפלים ומאמנים להיות חלק מקבוצה השואפת לשיפור מתמיד בתחום השיווק והמכירות. בית הספר מציע ייעוץ אישי ממוקד, סדנאות, ומפגש חודשי של סדנה וסיעור מוחות סביב אתגרים שיווקיים שונים.
לאחר פניות של מטפלים ומאנים רבים אלי, אני פותחת קורסים וייעוצים ממוקדים אשר יאפשרו לכם להפוך את הקליניקה למגנט ללקוחות, וליצור זרימת לקוחות קבועה לכל אורך השנה.